Ziua copiilor la Baza Nautica Green Ties Ceahlau !


Ziua copiilor la Baza Nautica Green Ties Ceahlau! Asociatia Green Ties -Cravate Verzi cu spijinul financiar al FTMB - Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si al Primaria Grinties NT , au adus un zambet si o speranta copiilor din cluburile de pictura Pictorașii Grințieșului si Atelierul de pictura Ceahlau .

Toata consideratia noastra pentru Simina Borşuc si Costel Cojocaru , indrumatorii copiilor in tainele picturii. Multumim doamnei primar Ana Bustihan pentru cadourile oferite copiilor, pentru intelegere si sustinere, deasemenea multumim doamnei Vlasie Viorica , artist plastic, pentru ca a fost alaturi de noi.

Evolutia in timp si tablourile copiilor sunt senzationale si merita toata atentia si sprijinul comunitatii, asa ca o sa ne straduim impreuna sa le gasim un spatiu de lucru adecvat. Materialele daruite au fost alese cu grija de artistul plastic OAna Asavei-Pietraru careia ii multumim pentru ajutor. Implicarea si consecventa in timp a parintilor Daniel Topo si Topo Andreea Nicoleta incepe sa dea roade si de asemenea le multumim.