Baza Nautica Green Ties

Baza Nautica Green Ties este o facilitate sportiva care asigura echipament si servicii sportive catre persoanele care viziteaza sau pentru care s-au organizat workshop-uri si tabere, in zona Lacului Bicaz.

Fiind așezată in comuna Ceahlau si beneficiind de o zona care este frecventata de turisti, Baza Nautica Green Ties este promotorul actiunilor de ecologie si educatie ecologica pentru tineri si nu numai, care poate asigura facilitati de practicare a sporturilor de apa, de inchiriere a echipamentului sportiv, de vanzare de echipament, inchiriere si vanzare de articole de plaja, spatii de depozitare pentru caiace sau barci, intretinere si reparatii ambarcatiuni, organizare de evenimente si competitii.

Lacul Bicaz ( Izvorul Muntelui ) cu o lungime de 40 de kilometri de luciu de apa asigura bazei sportive spatiu nelimitat in ceea ce priveste posibilitatile de organizare de plimbari cu barci, cursuri pentru toate sporturile de apa, plaja, evenimente de tip workshop, tabere.

Programul geonomic (https://ro.wikipedia.org/wiki/Geonomie) Green Ties Adventures iti asigura echipamentul necesar pentru a te aventura in expeditii, impreuna cu prietenii, in locuri de vis, salbatice, care au nevoie de ecologizare. Natura are nevoie de tine! In astfel de locuri poti ajunge doar cu caiacul, poti campa si te poti bucura de puritatea salbatica a padurii. Programul se desfasoara in toate anotimpurile, aventurile traite iti vor schimba viata iar ajutorul tau va contribui la protectia si refacerea ecosistemului Lacului Bicaz. Sesiunile de rafting pentru adulti si juniori pe raurile Bistrita si Bistricioara fac parte din acest program.