Water Fest a adus anul trecut bucurie in sufletul tuturor! Cu toate rigorile impuse de lege a fost un eveniment care a dovedit faptul ca suntem o familie unita, ne respectam si ne iubim, suntem umăr la umăr solidari în a menține Water Fest plin de viata.
Ajutorul pe care evenimentul il aduce comunei Ceahlau a fost inteles de toate institutiile publice care ne-au acordat tot sprijinul pentru care multumim din toata inima.
Am reusit sa ne facem auziti si in lupta pentru revitalizarea ecosistemului Lacul Izvorul Muntelui( Bicaz ) atragand langa noi si celelalte comune din jurul lacului prin reprezentantii sai dar si institutii publice sau private care exploateaza resursele apei. Dezbaterea de la Baicu Izvorul Alb initiata de Asociatia Green Ties impreuna cu Fundația Izvorul ALB si cu locuitorii din zona, a deschis calea dialogului constructiv si a gasirii de solutii impreuna, pentru a readuce Lacul Izvorul Muntelui ( Bicaz ) in randul apelor curate si bine intretinute cu potential turistic spre bunastarea si viata sanatoasa a comunitatilor.
Sprijinul pe care prietenul nostru drag, Ivan Patzaichin l-a oferit evenimentului prin prezenta sa, prin intervențiile la nivel de guvern si prin moderarea discuțiilor este dovada faptului ca avem aliați, alături de care vom reuși pana la urma sa facem apele mai curate. Asociația Green Ties - Cravate Verzi va continua sa sprijine comunitățile aflate pe malul apei prin participarea la toate întâlnirile si evenimentele legate de acest subiect din țară, atrăgând atenția asupra nevoilor și dorinței oamenilor din jurul Lacului Izvorul Muntelui ( Bicaz), de a avea o viata mai buna.